Osobni trener

Niste dovoljno motivirani za treniranje? Htjeli biste ostvariti željene rezultate u što kraćem vremenu? Ili vam je iz određenog razloga potreban prilagođen trening? Rješenje koje tražite donose vam dvije riječi – osobni trener.

Nerijetko entuzijastično počnemo trenirati, a onda ubrzo odustanemo zbog nedostatka vremena, motivacije, neodgovarajućeg programa treniranja, vlastitog neznanja u pogledu pravilnog izvođenja vježbi i sl. Uz osobnog trenera, međutim, takva odustajanja postaju prošlost.

Za sve informacije o usluzi osobnog trenera obratite se našim zaposlenicima na recepciji.
Članstvom u našem Allegra fitness i wellness centru svaki novi član dobiva sat vremena savjetovanja s trenerom.

Osobni će vam trener nakon početnog testiranja osmisliti plan i program treniranja prilagođen vama i vašim ciljevima. Nadzirat će vaše izvođenje vježbi i paziti na to da ih izvodite ispravno. Motivirat će vas da sve vježbe izvedete do kraja i da pritom date sve od sebe. Poticat će vas da budete redoviti i da ustrajete u ostvarenju svojeg željenog cilja. On će također nadzirati intenzitet vježbanja kako biste određene vježbe ili dijelove treninga izvodili u odgovarajućoj ciljanoj zoni (aerobnoj ili anaerobnoj), onako kako je određeno programom treninga i prilagođeno vašim sposobnostima.

Prednosti treniranja s osobnim trenerom:

  • MOTIVACIJA. U slučaju da vam nedostaje motivacije za trening, posebno trening većeg intenziteta, osobni trener vaš je najbolji izbor.
  • SIGURNOST. Uz stručno vodstvo osobnog trenera maksimalno ćete smanjiti rizik od povreda te stalno i sigurno napredovati i pomicati granice vlastitih mogućnosti.
  • OBRAZOVANJE. Radom s osobnim trenerom steći ćete opsežno znanje o samom izvođenju vježbi, o planiranju i sustavima treninga, prehrani i svemu ostalome što doprinosi pravilnom vježbanju.
  • UČINKOVITOST. Uz osobnog trenera trening je učinkovitiji jer ćete vrijeme namijenjeno za trening iskoristi u potpunosti.
  • STRUČNOST. Naši treneri magistri su kineziologije, specijalizirani u različitim područjima, čije će vam stručno znanje u svakom trenutku tijekom treninga biti na raspolaganju.
  • INTENZITET. Ljudi koji treniraju sami često ne treniraju dovoljno visokim intenzitetom koji donosi željene transformacije. Uz osobnog trenera, koji će iz vas iz treninga u trening izvlačiti maksimum, taj problem nestaje.
  • REZULTATI. Uz osobnog trenera željene rezultate ostvarit ćete u kraćem vremenu što će biti vaša motivacija za nastavak treniranja i jamstvo za isplativost vježbanja s osobnim trenerom.