O nama

Allegra d.o.o. osnovana je 2013. godine iz dugogodišnje ljubavi prema tjelovježbi i rekreativnom sportu. Na taj korak motivirala nas je želja da svojim članovima pružimo uslugu koja će obuhvaćati sve ono što smo tijekom godina osobnog iskustva s članstvima u različitim fitness i wellness centrima tražili, kao i ono što smo cijenili.

U svojem poslovanju vodimo se željom da našim članovima pružimo iskustvo treniranja u ugodnom, motivirajućem i srdačnom ozračju te da budemo centar u koji će članovi rado i redovito dolaziti trenirati, družiti se i brinuti se za svoje tijelo i zdravlje. Naši poslovni koraci motivirani su shvaćanjem tjelovježbe kao životnog stila, a ne kao obaveze, i svojim radom to shvaćanje nastojimo promicati.

Naš Allegra fitness i wellness centar nalazi se u Cvjetnom naselju u poslovnoj zgradi Hypo Centra na Slavonskoj aveniji. Smješteni smo na dva kata ukupne površine 2.000 m² u istančano uređenom interijeru kojim se posebno ponosimo.

Kako bismo vam omogućili potpunu brigu o vlastitom tijelu, ponuda našeg centra obuhvaća prostranu i bogato opremljenu teretanu, stručno vođene grupne programe treniranja, spa zonu te raznovrsne masaže. Kvaliteta naših usluga nešto je do čega osobito držimo, stoga posebnu pozornost pridajemo redovitom održavanju svih naših sustava, prostora i opreme kako bi vaš boravak kod nas bio što bezbrižniji i kvalitetniji.

Za kvalitetu usluga koje pružamo uvelike je zaslužno i naše osoblje i stoga se ponosimo time što sve članove našeg poslovnog tima odlikuje stručnost, ljubaznost i uslužnost. Obratite im se s povjerenjem, rado će vam pomoći.

Allegra u slikama