HIIT/MUSCLES

MILITARY

Trening visokog intenziteta kojim ćete iskušati svoje granice izdržljivosti, snage i funkcionalnih sposobnosti. Svakim ćete treningom pomicati granice „nemogućeg” i stjecati nova iskustva.

CROSS TRAINING

Intervalni trening visokog intenziteta namijenjen iskusnijim vježbačima u kojem se koriste različiti rekviziti i slobodni utezi (girje, medicinske lopte, gume, core vreće, TRX Rip, vijače, steperi i sl.).

Trening koji kombinira kratko razdoblje visokog intenziteta rada s razdobljem niskog intenziteta rada ili odmorom. Intervali visokog intenziteta kreću se oko 90% od maksimalnog broja otkucaja srca u minuti, a interval oporavka oko 50% od maksimalnog broja. Zbog većeg broja varijabli i neograničenih mogućnosti kombinacija, CROSS TRAINING izrazito je učinkovit i zanimljiv te omogućuje razvoj aerobnih sposobnosti, izdržljivosti i snage. Izvrstan je za sagorijevanje potkožnog masnog tkiva.

FIT BOX 60′

Trening visokog intenzitetau kojem se svladavaju osnovne boksačke tehnike pri radu na vreći, fokuserima te vježbama u paru. U kombinaciji s kružnim treningom fokusiramo na razvoj snage i kondicije.

CYC 30′

Trening visokog intenziteta. Jednostavan i zabavan, prvenstveno usmjeren na razvoj krvožilnog sustava, smanjenje potkožnog masnog tkiva i razvoj izdržljivosti i snage. Ovaj ritmičan i energijom nabijen trening potiče vježbače da svaki put izvuku svoj maksimum.

 

TRX & KETLLEBELL 45′

Trx & kettlebell je visokointenzivan trening u trajanju od 45 minuta. Osim što će te naučiti nove vježbe uz pomoć ova dva rekvizita, ojačat će te mišiće trupa te razviti snagu, koordinaciju i aerobnu izdržljivost. [/vc_column_text][/vc_column_inner]