BODY & MIND

POWER YOGA

Power ili dinamična yoga oblik je tjelovježbe koji se temelji na tradicionalnoj ashtanga yogi iz koje preuzima izvorne položaje, nizove pokreta, disanje i opuštanje. Spajanjem tih nizova pokreta i položaja nastaje magičan slijed vježbi koji vodi razvoju snage i fleksibilnosti, a stalna, lagana izmjena udaha i izdaha vodi ka sinergiji uma i tijela, pri čemu dolazi do otpuštanja tjelesne i mentalne napetosti.

Prilagođena uvjetima i potrebama suvremenog čovjeka, kroz stalne izmjene dinamičnih i statičnih položaja, power yoga kombinira različite stilove yoge i na taj način svaki sat čini drukčijim i zanimljivijim.

PILATES

Oblik tjelovježbe koji unapređuje fleksibilnost, mišićnu snagu i izdržljivost mišića trbuha, leđa, nogu, ruku i bokova. U pilatesu je naglasak na kralježnici i zdjelici, razvoju snage trupa te pravilnom disanju, koordinaciji i ravnoteži. Vježbe koje se izvode u pilatesu moguće je prilagoditi u skladu sa stupnjem i mogućnostima polaznika, s obzirom na to da postoje početne i napredne inačice vježbi. Također je moguće povećati i intenzitet vježbanja, ali na prvom je mjestu uvijek kvaliteta izvedbe.

MMOBILITY & STRETCH 30′

Savršen spoj vježbi istezanja, oblikovanja i jačanja mišića cijelog tijela i vježbi disanja, opuštanja i osvješćivanja vlastitog tijela, uz trenerov doprinos u obliku manipulacije i opuštanja mišića stimulacijom trigger točki.
Naglasak je na razvoj mobilnosti što se odnosi na sposobnost zglobova da se sigurno, lagano, i slobodno kreću kroz svoj puni opseg pokreta.