Kozmetički tretmani

Ponuda našeg centra obuhvaća i depilaciju za žene i muškarce dvjema metodama, a to su depilacija voskom i depilacija šećernom pastom. Obje metode upotrebljavaju se za depiliranje svih dijelova tijela.

Depilacija voskom

Depilacija voskom podrazumijeva klasičnu depilaciju toplim voskom u patronama. Prednost ove metode depiliranja u tome je što se dlačice uklanjaju s korijenom zbog čega osjećaj glatke kože traje dulje. Nakon ove depilacije, dlačice u prosjeku neće početi rasti do tri tjedna. A redovitim depiliranjem postupno će oslabjeti i postati tanje.

depilacija voskom
depilacija-secernom-pastom

Depilacija šećernom pastom

Depilacija šećernom pastom naziva se još i egipatskom depilacijom i smatra se jednom od najstarijih metoda depiliranja. Ova depilacija nježnija je prema koži i ne izaziva crvenilo i iritacije te je stoga pogodna za osobe s osjetljivom kožom i za depiliranje osjetljivih dijelova tijela, kao što su lice i prepone.

Budući da se izvodi šećernom pastom koja se lijepi samo za dlačice, a ne i za kožu, ova je depilacija manje bolna i može se raditi na kraćim dlačicama. Postupak depilacije šećernom pastom traje dulje od postupka depilacije voskom, ali i rezultati su dugotrajniji.